Skvělý den Vám přeje kolektiv kavárny V Zahradní
Rezervace míst a jídel na tel 603 156 139 nebo nám napište na mail pohoda@vzahradni.cz .
Týden 30.1. – 5.2

Pondělí 30.1.
Polévka: Čočková AL 0
Hlavní jídlo: Čevapy – Shis kebab, opékané brambory, cibule, hořčice, tzatziky Al 1, 3, 7, 10

Úterý 31.1.
Polévka: Hovězí vývar s nudlemi a zeleninou AL – 1, 3, 7
Hlavní jídlo: Svíčková Stroganov s rýži AL 9, 10

Středa 1. 2. MEXICO
Polévka: Guacamolová (avokádová) AL 9
Hlavní jídlo: Fajitas – Hovězí flank steak v tortile s grilovanou zeleninou AL 1, 3, 7, 9

Čtvrtek 2. 2.
Polévka: Tomatový krém s mozarellou Al 9
Hlavní jídlo: Spaghetti carbonara Al 1, 3, 7, 9

Pátek 3. 2.
Polévka: Dýňová polévka s kokosovým mlékem AL 9
Hlavní jídlo: Candát s parmazánovou krustou, zapékaný bramborový-batátový krém s vlašskými ořechy AL 1, 3, 7
Hlavní jídlo sladké: Buchtičky se šodo AL 1, 3, 7
Stálá denní nabídka od 11:00 hod. a po celou neděli.
Grilované kachní prso
Polévka v pondělí až pátek dle denního menu do vyprodání
Hlavní jídlo: Grilované kachní prso s kůži podávané na zeleninovém salátě s opečeným toustovým chlebem Al (chleba 1,3,7)
Grilovaná treska
Polévka v pondělí až pátek dle denního menu do vyprodání
Hlavní jídlo: Grilovaná vyfiletovaná treska na zeleninovém salátě s opečeným toustovým chlebem Al 4 (chleba 1,3,7)
VEGE grilované Halloumi
Polévka v pondělí až pátek dle denního menu do vyprodání
Hlavní jídlo: Grilovaný sýr halloumi, salát s rajčaty a ředkvičkami, řecké olivy, opečená pita Al 7 (pita 1,3,7)
Stálá denní nabídka od 14:00 hod. a po celou neděli.

Zapečené nachos s avokádem, čedarem, papričkami jalapeño a rajčetem.
V kovové pánvi zapečené kukuřičné nachos s nařezanými plátky papriček jalapeño, rajčátek a sýrem chedar, podávané s ochucenou kysanou smetanou.

Buřty na černém pivu a červeném víně
Bobrovy špekáčky pečené s cibulí a paprikou na silném černém pivu spolu s červeným vínem podávané s chlebem.

Špekáček “Zahradník” od Bobra
Výběrový špekáček po tábornicku s chlebem, kozími rohy a hořčicí

Korejské taštičky a knedlíčky GYOZA
Knedlíčky vepřové-zelenina
Taštičky hovězí-zelenina
Knedlíčky kuře-zelenina
Taštičky vege kimchi
Taštičky vege zelenina
Podáváme připravené na páře – možno i osmahnout do křupava a s korejskou sladkokyselou omáčkou (pálivá/nepálivá)
Týden 6.-12.2.

Pondělí 6.2.
Polévka: Kukuřičný krém s kokosovým mlékem a nachos
Hlavní jídlo: Sekaná s bramborovou kaší a salátkem z červené řepy Al 1, 3, 7

Úterý 7.2.
Polévka: Gulášovká polévka AL 9
Hlavní jídlo: Fazolky na smetaně, trhané hovězí, vajíčko a baby brambor AL – 3, 9

Středa 8.2. ITALIE
Polévka: Italská svatební s pecorínovými knedlíčky AL 1,3,7
Hlavní jídlo: Scaloppine ala Bolognese – telecí plátky zapečené s pršutem a parmazánem podávané s bramborovými noky opékanými na cibulce Al 1, 3, 7, 9

Čtvrtek 9.2.
Polévka: Brokolicový krém AL 7, 9
Hlavní jídlo: Spaghetti all‘ amatriciana Al 1, 3, 7

Pátek 10.2.
Polévka: Thajská krevetová s cherry rajčaty a koriandrem AL 9
Hlavní jídlo: FISKEBOLLER MED HVIT SAUS – Švédské masové koule z mořských ryb s omáčkou, mrkví a bramborami AL 4, 7, 9
Hlavní jídlo sladké: Palačinky s tvaroho-vanilkovým krémem a ovocem Al 1, 3, 7