Rezervace míst a jídel na tel 603 156 139 nebo nám napište na mail pohoda@vzahradni.cz .
18.9 – 24.9.

Pondělí – Neděle 2 x lehčí hlavní jídlo
1) Grilovaný lilek plněný zeleninou, zapečený s fetou, pita. V pitě AL 1, 3, 7 MOŽNO I BEZLEPKU
2) TEX-MEX Mexický zeleninový salát s grilovaným kuřecím masem, červenou cibulí, avokádem a pšeničnou tortilou. AL 7, 10 V tortile Al 1, 3, 7 MOŽNO I BEZLEPKU

Pondělí 18.9.
Polévka: Krém z pečeného květáku s opečenou slaninou AL 7
Hlavní jídlo: Smažená gouda, máslové brambory a tatarka AL 1, 3, 7
Úterý 19.9.
Polévka: Silný hovězí vývar s masem, kořenovou zeleninou a kapáním AL 1, 3, 7
Hlavní jídlo: Koprovka s trhaným hovězím, vajíčkem na hniličku a houskovým knedlíkem AL 1, 3, 7

Středa 20.9. LIBANON
Polévka: Shorbet Ads Masri – jemná čočková polévka AL 9
Hlavní jídlo: Kousa Mahshi – zapékané cukety plněné voňavou směsi výběrového hovězího masa a rýže, s pečenými bramborami, salátkem a chlebem AL 9 v chlebu AL 1, 3, 7
Čtvrtek 21.9.
Polévka: Polévka z pečených paprik AL 1, 3, 7
Hlavní jídlo: Vepřová kotleta na žampionech, jasmínová rýže a rajčatovo-okurkový salát AL 1

pátek 22.9.
Polévka: Thajská krevetová s cherry rajčaty, rýží a koriandrem AL 7, 9
Hlavní jídlo: Yellow curry s treskou, čerstvou zeleninou, koriandrem a jasmínovou rýží AL 4
Hlavní jídlo sladké: Pečená hruška plněna mozzartovou koulí, s vanilkovým krémem a sypaná praženými madlemi AL 1, 3, 7, 8
Stálá denní nabídka od 11:00 hod. a po celou neděli.
Grilované kachní prso
Polévka v pondělí až pátek dle denního menu do vyprodání
Hlavní jídlo: Grilované kachní prso s kůži podávané na zeleninovém salátě s opečeným toustovým chlebem Al (chleba 1,3,7)
Grilovaná treska
Polévka v pondělí až pátek dle denního menu do vyprodání
Hlavní jídlo: Grilovaná vyfiletovaná treska na zeleninovém salátě s opečeným toustovým chlebem Al 4 (chleba 1,3,7)
VEGE grilované Halloumi
Polévka v pondělí až pátek dle denního menu do vyprodání
Hlavní jídlo: Grilovaný sýr halloumi, salát s rajčaty a ředkvičkami, řecké olivy, opečená pita Al 7 (pita 1,3,7)
Stálá denní nabídka od 14:00 hod. a po celou neděli.

Buřty na černém pivu a červeném víně
Bobrovy špekáčky pečené s cibulí a paprikou na silném černém pivu spolu s červeným vínem podávané s chlebem.

VEGE Zapečené nachos s avokádem, čedarem, papričkami jalapeño a rajčetem.
V kovové pánvi zapečené kukuřičné nachos s nařezanými plátky papriček jalapeño, rajčátek a sýrem chedar, podávané s ochucenou kysanou smetanou.

Špekáček “Zahradník” od Bobra
Výběrový špekáček po tábornicku s chlebem, kozími rohy a hořčicí

Korejské taštičky GYOZA
vepřové-zelenina
hovězí-zelenina
kuře-zelenina
Vege
Podáváme připravené na páře – možno i osmahnout do křupava – a servírujeme s korejskou sladkokyselou omáčkou (pálivá/nepálivá)
Týden 25.9. – 1.10.

Pondělí – Neděle 2 x lehčí hlavní jídlo
1) Marocký kuřecí BOWL – grilované kuřecí prso naložené v marockém koření, listový salát, cherry rajčata, červené zelí, jarní cibulka a tortillové tyčinky AL 1, 7, 9
2) Citronovo smetanové tagliatelle s krevetami – těstoviny s omáčkou ze smetany a čerstvého citronu, s petrželí, opraženým česnekem, grilovanými krevetami a strouhaným parmezánem AL 1, 3, 7

Pondělí 25.9.
Polévka: Boršč s hovězím masem, zeleninou, zakysanou smetanou a koprem AL 7
Hlavní jídlo: Holanďan s máslovou bramborovou kaší a tzatziki AL 1, 3, 7

Úterý 26.9.
Polévka: Cizrnová polévka s kurkumou AL 0
Hlavní jídlo: Kuřecí Tikka Masala s jasmínovou rýží a koriandrem AL 3, 7

Středa 27.9. Sri Lanka
Polévka: Kuřecí polevka s kokosovým mlékem Al 9
Hlavní jídlo: Kottu Roti – sekané a restované chlebové placky se zeleninou, kuřecím masem a curry omáčkou Al 1, 3, 7, 9

Čtvrtek 28.9.
Polévka: Hovězí vývar s játrovými knedlíčky, zeleninou a nudlemi A 1, 3, 7
Hlavní jídlo: Hovězí svíčková na smetaně s brusinkami a šlehačkou, houskový knedlík AL 1, 3, 7, 9

Pátek 29.9.
Polévka: Dýňová polévka s kokosovým mlékem, chilli a praženým dýňovým semínkem AL 0
Hlavní jídlo: Fish & Chips, kráškové pyré a tatarka AL 1, 3, 4
Hlavní jídlo sladké: Tvarohové knedlíky s višňovou omáčkou, tvarohem, cukrem, máslem a praženou strouhankou AL 1, 3, 7